2012-07-07 @ 23:21:31

Wake up, it's no use pretending

I måndags firade jag och Vanja med pizza och pommes från Flamingo. Tog cykeln och longboarden från Rud 20 min innan stängning, kom dit 10 min innan stängning. Rutinerade.
PS. Vanja är väldigt snygg.
 
Anledningen till kalaset ovanför. Jag är så himla glad att jag bytte från JB, min ångest försvann nästan direkt då jag gjorde omval i sista sekunden. Känns så himla fel att längta till skolan på sommarlovet och man vet att man kommer ångra det några dagar in på terminen så vi säger att jag inte gör det.
 
I onsdags åkte jag och Emma till PIP för att träffa hanna. Det var så deprimerande att vara utanför campingen och se folk bära på sin packning, sätta upp tält, umgås i massor och för att inte tala om uppdateringarna på facebook och instagram om hur underbara Kent, Gavin DeGraw, Thåström osv var. Frukansvärt deprimerande.
Bilden är från PIP's facebooksida då Thåström spelade.
 
Längtar som tusan till Stockholmsresan för att få gå i 2 av Beyond Retro's fina butiker och få glida runt i fina skärgården med segelbåten.
 
Idag hade jag på mig en klänning och vita Converse då största delen av familjen åt lunch hos mormor och morfar. Mormor är världsbäst i köket, punkt.
 
Bokat en kryssning med gosimosen och hans familj också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0